Perníkový koláč s jablkami PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 20 Október 2011 16:35

Ingrediencie

3 vajcia, 250 g cukru, 50 g medu, 1 lyžica kakaa, 200 ml oleja, 400 g polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, 600 g nahrubo postrúhaných jabĺk, 2 lyžice sódy bikarbóny, 1 lyžička mletej škorice, hrsť hrozienok

Postup

Vajcia s cukrom vymiešame do bielej peny. Postupne pridáme ostatné suroviny a dôkladne vymiešame. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. Po vychladnutí ozdobíme čokoládovou polevou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist