Václavský perník PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 10 Marec 2013 12:57

Ingrediencie

500 g polohrubej múky, 250 g práškového cukru, 3 vajcia, 500 ml mlieka, 1 prášok do perníka, 4 lyžice oleja, 3 lyžice višňového džemu, 2 lyžice kakaa

čokoládová poleva

Postup

Vajcia vyšľaháme dopenista s práškovým cukrom, pridáme olej, mlieko, džem a postupne za stáleho miešania pridávame múku premiešanú s práškom do perníka a kakaom. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 45 minút. Vychladnutý perník potrieme džemom a polejeme čokoládovou polevou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Babské slzy

Ingrediencie 500 ml čierneho piva (najlepšie Kozel),...

Orechová bábovka s jablkami

Ingrediencie 1 a 1/2 hrnčeka hladkej múky, 1 hrnček...

Cookies s arašidovým maslom

Ingrediencie 1 a 1/2 hrnčeka hladkej múky, 3/4 hrnčeka...

Hrnčekové knedlíky

Ingrediencie 2 hrnčeky hrubej múky, 2 hrnčeky mlieka,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist