Cícerová pomazánka PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 05 August 2014 15:16

Ingrediencie

200 g cícera, 3 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, soľ, olivový olej

Postup

Cícer preberieme, umyjeme a namočíme na 12 hodín do studenej vody. Potom ho uvaríme domäkka spolu s bobkovým listom. Uvarený cícer rozmixujeme s trochou vody. Vzniknutú kašu dochutíme cesnakom rozostretým so soľou a zjemníme olejom. Podávame natreté na celozrný chlieb, posypané zelenou cibuľkou a sézamom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

Pizza koláč

Ingrediencie 600 g hladkej múky, 1 kypriaci prášok...

Vianočka z formy podruhé

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist