Cícerová pomazánka PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 05 August 2014 15:16

Ingrediencie

200 g cícera, 3 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, soľ, olivový olej

Postup

Cícer preberieme, umyjeme a namočíme na 12 hodín do studenej vody. Potom ho uvaríme domäkka spolu s bobkovým listom. Uvarený cícer rozmixujeme s trochou vody. Vzniknutú kašu dochutíme cesnakom rozostretým so soľou a zjemníme olejom. Podávame natreté na celozrný chlieb, posypané zelenou cibuľkou a sézamom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist