Cviklová nátierka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 August 2014 18:06

Ingrediencie

200 g cvikly, 180 g nátierkového masla, 2 lyžice bieleho jogurtu, 2 lyžice kyslej smotany, 1 lyžička strúhaného chrenu, mleté čierne korenie, soľ

Postup

V osolenej vode uvaríme cviklu domäkka, ošúpeme, postrúhame na hrubom strúhadle a dáme vychladnúť. Na prípravu nátierky vymiešame v miske tuk s jogurtom, smotanou, osolíme a okoreníme. Nakoniec primiešame vychladnutú cviklu a chren. Dáme aspoň na 30 minút do chladničky. Podávame s hriankami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist