Cviklová nátierka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 August 2014 18:06

Ingrediencie

200 g cvikly, 180 g nátierkového masla, 2 lyžice bieleho jogurtu, 2 lyžice kyslej smotany, 1 lyžička strúhaného chrenu, mleté čierne korenie, soľ

Postup

V osolenej vode uvaríme cviklu domäkka, ošúpeme, postrúhame na hrubom strúhadle a dáme vychladnúť. Na prípravu nátierky vymiešame v miske tuk s jogurtom, smotanou, osolíme a okoreníme. Nakoniec primiešame vychladnutú cviklu a chren. Dáme aspoň na 30 minút do chladničky. Podávame s hriankami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

Pizza koláč

Ingrediencie 600 g hladkej múky, 1 kypriaci prášok...

Vianočka z formy podruhé

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist