Cviklová nátierka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 August 2014 18:06

Ingrediencie

200 g cvikly, 180 g nátierkového masla, 2 lyžice bieleho jogurtu, 2 lyžice kyslej smotany, 1 lyžička strúhaného chrenu, mleté čierne korenie, soľ

Postup

V osolenej vode uvaríme cviklu domäkka, ošúpeme, postrúhame na hrubom strúhadle a dáme vychladnúť. Na prípravu nátierky vymiešame v miske tuk s jogurtom, smotanou, osolíme a okoreníme. Nakoniec primiešame vychladnutú cviklu a chren. Dáme aspoň na 30 minút do chladničky. Podávame s hriankami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist