Pralinky
Dvojfarebné pralinky s marcipánom PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 Júl 2011 10:06

Ingrediencie

100 g mliečnej čokolády Figaro, 100 g horkej čokolády Figaro, marcipán

Postup

Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu. Formičky na pralinky alebo ľad naplníme lyžičkou mliečnej čokolády, formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala  a vložíme do mrazničky stuhnúť. Medzitým si rozpustíme vo vodnom kúpeli horkú čokoládu.

Na stuhnutú mliečnu čokoládu položíme malú guličku marcipánu a zalejeme ju horkou čokoládou. Opäť formou jemne zatrasieme a necháme v chlade stuhnúť. Potom pralinky opatrne vyklopíme a  vložíme do papierového košíčka.

 

 


 
« ZačiatokDozadu12DopreduKoniec »

Stránka 2 z 2

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist