Pralinky
Dvojfarebné pralinky s marcipánom PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 Júl 2011 10:06

Ingrediencie

100 g mliečnej čokolády Figaro, 100 g horkej čokolády Figaro, marcipán

Postup

Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu. Formičky na pralinky alebo ľad naplníme lyžičkou mliečnej čokolády, formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala  a vložíme do mrazničky stuhnúť. Medzitým si rozpustíme vo vodnom kúpeli horkú čokoládu.

Na stuhnutú mliečnu čokoládu položíme malú guličku marcipánu a zalejeme ju horkou čokoládou. Opäť formou jemne zatrasieme a necháme v chlade stuhnúť. Potom pralinky opatrne vyklopíme a  vložíme do papierového košíčka.

 

 


 
« ZačiatokDozadu12DopreduKoniec »

Stránka 2 z 2

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist