Pralinky
Dvojfarebné pralinky s marcipánom PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 Júl 2011 10:06

Ingrediencie

100 g mliečnej čokolády Figaro, 100 g horkej čokolády Figaro, marcipán

Postup

Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu. Formičky na pralinky alebo ľad naplníme lyžičkou mliečnej čokolády, formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala  a vložíme do mrazničky stuhnúť. Medzitým si rozpustíme vo vodnom kúpeli horkú čokoládu.

Na stuhnutú mliečnu čokoládu položíme malú guličku marcipánu a zalejeme ju horkou čokoládou. Opäť formou jemne zatrasieme a necháme v chlade stuhnúť. Potom pralinky opatrne vyklopíme a  vložíme do papierového košíčka.

 

 


 
« ZačiatokDozadu12DopreduKoniec »

Stránka 2 z 2

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist