Dvojfarebné pralinky s marcipánom PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 Júl 2011 10:06

Ingrediencie

100 g mliečnej čokolády Figaro, 100 g horkej čokolády Figaro, marcipán

Postup

Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu. Formičky na pralinky alebo ľad naplníme lyžičkou mliečnej čokolády, formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala  a vložíme do mrazničky stuhnúť. Medzitým si rozpustíme vo vodnom kúpeli horkú čokoládu.

Na stuhnutú mliečnu čokoládu položíme malú guličku marcipánu a zalejeme ju horkou čokoládou. Opäť formou jemne zatrasieme a necháme v chlade stuhnúť. Potom pralinky opatrne vyklopíme a  vložíme do papierového košíčka.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist