Dvojfarebné pralinky s marcipánom |
![]() |
![]() |
![]() |
Streda, 27 Júl 2011 10:06 |
Ingrediencie 100 g mliečnej čokolády Figaro, 100 g horkej čokolády Figaro, marcipán Postup Vo vodnom kúpeli rozpustíme mliečnu čokoládu. Formičky na pralinky alebo ľad naplníme lyžičkou mliečnej čokolády, formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala a vložíme do mrazničky stuhnúť. Medzitým si rozpustíme vo vodnom kúpeli horkú čokoládu. Na stuhnutú mliečnu čokoládu položíme malú guličku marcipánu a zalejeme ju horkou čokoládou. Opäť formou jemne zatrasieme a necháme v chlade stuhnúť. Potom pralinky opatrne vyklopíme a vložíme do papierového košíčka.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...