Biele pralinky |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 28 Júl 2011 15:05 |
Ingrediencie 200 g bielej čokolády Figaro, želatinové cukríky jahôdky Postup Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli. Formičky na pralinky si naplníme lyžičkou čokolády, formičkou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala a vložíme do mrazničky. Potom vložíme do formičky cukrík a zalejeme zvyšnou čokoládou. Necháme v mrazničke stuhnúť a opatrne vyklopíme.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...