Višne v čokoláde PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Júl 2011 08:57

Ingrediencie

200 g horkej čokolády, kompótové višne, rum

Postup

Višne zalejeme rumom a necháme cca 2 hodiny odstáť. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu a lyžičkou naplníme formičky. Formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala, lyžičkou natrieme boky formičky a necháme v mrazničke stuhnúť. Do každej jamky vložíme višňu z rumu a zalejeme zvyšnou čokoládou. Necháme v mrazničke stuhnúť a opatrne vyklopíme.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist