Višne v čokoláde PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Júl 2011 08:57

Ingrediencie

200 g horkej čokolády, kompótové višne, rum

Postup

Višne zalejeme rumom a necháme cca 2 hodiny odstáť. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu a lyžičkou naplníme formičky. Formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala, lyžičkou natrieme boky formičky a necháme v mrazničke stuhnúť. Do každej jamky vložíme višňu z rumu a zalejeme zvyšnou čokoládou. Necháme v mrazničke stuhnúť a opatrne vyklopíme.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist