Višne v čokoláde PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Júl 2011 08:57

Ingrediencie

200 g horkej čokolády, kompótové višne, rum

Postup

Višne zalejeme rumom a necháme cca 2 hodiny odstáť. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu a lyžičkou naplníme formičky. Formou zatrasieme, aby sa čokoláda urovnala, lyžičkou natrieme boky formičky a necháme v mrazničke stuhnúť. Do každej jamky vložíme višňu z rumu a zalejeme zvyšnou čokoládou. Necháme v mrazničke stuhnúť a opatrne vyklopíme.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kokosové rohlíčky

Ingrediencie 250 g strúhaného kokosu, 250 g práškového...

Pistáciové kolieska

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 120 g pistáciového...

Maslové vanilkové hviezdičky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškového...

Šľahačkové perníčky

Ingrediencie 500 g hladkej múky, 1 PL sódy bikarbóny,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist