Múmie |
![]() |
![]() |
![]() |
Utorok, 25 Október 2011 17:32 |
Ingrediencie 500 g hladkej múky, 250 g stuženého tuku (Cera), 250 ml smotany na šľahanie, 14 párok, 1 vajíčko Postup Stužený tuk nastrúhame na hrubom strúhadle a zmiešame s múkou. Pridáme smotanu, premiešame a na doske vypracujeme hladké cesto. Po častiach rozvaľkáme, nakrájame dlhé prúžky a namotáme na párky. Na plechu potrieme rozšľahaným vajíčkom, vložíme do vyhriatej rúry na 200 stupňov a upečieme dozlatista cca 15 - 20 minút. Podávame so zeleninou a kečupom. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...