Vajce v žemli PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 19 Január 2014 12:13

Ingrediencie

10 žemlí, 10 vajíčok, kyslá smotana, strúhaný syr, soľ, pažitka

Postup

Z každej žemle odrežeme vrch a vydlabeme vnútro. Pripravené žemle preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Do každého otvoru vlejeme rozbité vajíčko, posolíme, posypeme nakrájanou pažitkou. Na vrch dáme po lyžici smotany a nastrúhaný syr. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút. Podávame teplé.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist