Vajce v žemli PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 19 Január 2014 12:13

Ingrediencie

10 žemlí, 10 vajíčok, kyslá smotana, strúhaný syr, soľ, pažitka

Postup

Z každej žemle odrežeme vrch a vydlabeme vnútro. Pripravené žemle preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Do každého otvoru vlejeme rozbité vajíčko, posolíme, posypeme nakrájanou pažitkou. Na vrch dáme po lyžici smotany a nastrúhaný syr. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút. Podávame teplé.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist