Vajce v žemli PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 19 Január 2014 12:13

Ingrediencie

10 žemlí, 10 vajíčok, kyslá smotana, strúhaný syr, soľ, pažitka

Postup

Z každej žemle odrežeme vrch a vydlabeme vnútro. Pripravené žemle preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Do každého otvoru vlejeme rozbité vajíčko, posolíme, posypeme nakrájanou pažitkou. Na vrch dáme po lyžici smotany a nastrúhaný syr. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút. Podávame teplé.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist