Vajce v žemli PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 19 Január 2014 12:13

Ingrediencie

10 žemlí, 10 vajíčok, kyslá smotana, strúhaný syr, soľ, pažitka

Postup

Z každej žemle odrežeme vrch a vydlabeme vnútro. Pripravené žemle preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Do každého otvoru vlejeme rozbité vajíčko, posolíme, posypeme nakrájanou pažitkou. Na vrch dáme po lyžici smotany a nastrúhaný syr. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 20 minút. Podávame teplé.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist