Ochutená slovenská ryža PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Január 2011 11:18

Ingrediencie

1 sáčok špicatej cestoviny, 2 kocky zeleninového bujónu, 1 cibuľa, olej, soľ

Postup

Na oleji osmažíme cestovinu dozlatista a zalejeme vodou tak, aby bola úplne prekrytá. Pridáme očistenú a na polovicu prerezanú cibuľu, bujón a varíme do zmäknutia ryže. Podľa potreby môžeme pridať vodu. Nakoniec ryžu dochutíme soľou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist