Ochutená slovenská ryža |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 09 Január 2011 11:18 |
Ingrediencie 1 sáčok špicatej cestoviny, 2 kocky zeleninového bujónu, 1 cibuľa, olej, soľ Postup Na oleji osmažíme cestovinu dozlatista a zalejeme vodou tak, aby bola úplne prekrytá. Pridáme očistenú a na polovicu prerezanú cibuľu, bujón a varíme do zmäknutia ryže. Podľa potreby môžeme pridať vodu. Nakoniec ryžu dochutíme soľou.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...