Bylinkové zemiaky |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 24 Január 2013 12:13 |
Ingrediencie 1 kg zemiakov, 100 ml olivového oleja, bylinky (rozmarín, tymián, oregáno), 1 lyžička soli, 2 lyžičky sušeného cesnaku Postup Bylinky nadrobno posekáme, a zmiešame s olejom, soľou a cesnakom. Zemiaky olúpeme, nakrájame na kolieska a vo väčšej miske dôkladne premiešame s ochuteným olejom. Zmes presypeme do pekáča, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 45 minút pri teplote 200 stupňov. Podávame ako prílohu k mäsu alebo ako samostatný pokrm s mliekom. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...