Strúhankové zemiaky PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 10 Október 2015 15:48

Ingrediencie

zemiaky, soľ, olej, strúhanka

Postup

Očistené zemiaky umyjeme, prerežeme na mesiačiky, necháme odkvapkať. Surové dáme na papier na pečenie, dobre osolíme a pokvapkáme olejom. Rukami premiešame, rozprestrieme a posypeme strúhankou tak, aby každý zemiak bol posypaný. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme do chrumkava cca 45 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist