Strúhankové zemiaky |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 10 Október 2015 15:48 |
Ingrediencie zemiaky, soľ, olej, strúhanka Postup Očistené zemiaky umyjeme, prerežeme na mesiačiky, necháme odkvapkať. Surové dáme na papier na pečenie, dobre osolíme a pokvapkáme olejom. Rukami premiešame, rozprestrieme a posypeme strúhankou tak, aby každý zemiak bol posypaný. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme do chrumkava cca 45 minút.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...