Halušky k mäsu PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 22 Október 2009 09:00

Ingrediencie

400 g polohrubej múky, soľ, 4 vajcia, voda

Postup

Do misy dáme múku a osolíme. Pridáme celé vajcia a trochu vody. Rozmiešame na hladké cesto a podľa potreby pridáme vodu. Musí mať takú hustotu, aby sa dalo pretlačiť cez haluškovač. Cesto pretlačíme do vriacej osolenej vody. Povaríme asi 3 minúty a precedíme. Hodí sa ako príloha k mäsu so šťavou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist