Halušky k mäsu PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 22 Október 2009 09:00

Ingrediencie

400 g polohrubej múky, soľ, 4 vajcia, voda

Postup

Do misy dáme múku a osolíme. Pridáme celé vajcia a trochu vody. Rozmiešame na hladké cesto a podľa potreby pridáme vodu. Musí mať takú hustotu, aby sa dalo pretlačiť cez haluškovač. Cesto pretlačíme do vriacej osolenej vody. Povaríme asi 3 minúty a precedíme. Hodí sa ako príloha k mäsu so šťavou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist