Halušky k mäsu |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 22 Október 2009 09:00 |
Ingrediencie 400 g polohrubej múky, soľ, 4 vajcia, voda Postup Do misy dáme múku a osolíme. Pridáme celé vajcia a trochu vody. Rozmiešame na hladké cesto a podľa potreby pridáme vodu. Musí mať takú hustotu, aby sa dalo pretlačiť cez haluškovač. Cesto pretlačíme do vriacej osolenej vody. Povaríme asi 3 minúty a precedíme. Hodí sa ako príloha k mäsu so šťavou. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
![]()
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...