Halušky k mäsu PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 22 Október 2009 09:00

Ingrediencie

400 g polohrubej múky, soľ, 4 vajcia, voda

Postup

Do misy dáme múku a osolíme. Pridáme celé vajcia a trochu vody. Rozmiešame na hladké cesto a podľa potreby pridáme vodu. Musí mať takú hustotu, aby sa dalo pretlačiť cez haluškovač. Cesto pretlačíme do vriacej osolenej vody. Povaríme asi 3 minúty a precedíme. Hodí sa ako príloha k mäsu so šťavou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist