Kapustový prívarok PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 Február 2009 08:30

Ingrediencie

biela kapusta, celá rasca, 2x140 g paradajkový pretlak, soľ, hladká múka, podľa potreby sladká smotana

Postup

Kapustu si narežeme, dáme do hrnca,  zalejeme vodou, osolíme, pridáme rascu a varíme do mäkka. Keď je kapusta mäkká pridáme pretlak, necháme prevrieť a zahustíme hladkou múkou. Podľa potreby môžeme zjemniť sladkou smotanou. Podávame s faširkou, opečenými kolieskami klobásy...

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist