Kapustový prívarok PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 Február 2009 08:30

Ingrediencie

biela kapusta, celá rasca, 2x140 g paradajkový pretlak, soľ, hladká múka, podľa potreby sladká smotana

Postup

Kapustu si narežeme, dáme do hrnca,  zalejeme vodou, osolíme, pridáme rascu a varíme do mäkka. Keď je kapusta mäkká pridáme pretlak, necháme prevrieť a zahustíme hladkou múkou. Podľa potreby môžeme zjemniť sladkou smotanou. Podávame s faširkou, opečenými kolieskami klobásy...

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist