Kapustový prívarok PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 Február 2009 08:30

Ingrediencie

biela kapusta, celá rasca, 2x140 g paradajkový pretlak, soľ, hladká múka, podľa potreby sladká smotana

Postup

Kapustu si narežeme, dáme do hrnca,  zalejeme vodou, osolíme, pridáme rascu a varíme do mäkka. Keď je kapusta mäkká pridáme pretlak, necháme prevrieť a zahustíme hladkou múkou. Podľa potreby môžeme zjemniť sladkou smotanou. Podávame s faširkou, opečenými kolieskami klobásy...

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist