Pečený pangasius s mandľami PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 Február 2009 07:50

Ingrediencie

4 filety z pangasia, soľ, citrónová šťava, 3 lyžice strúhanky, 3 lyžice hladkej múky, 3 lyžice drvených mandlí, 1 lyžica sézamu, 3 lyžice korenia na ryby, olej

Postup

Rozmrazenú rybu zľahka osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme pol hodiny odležať. Strúhanku, múku, mandle, semienka a korenie dobre premiešame. Plech alebo pekáč vyložíme papierom na pečenie a ten potrieme olejom. Pangasa osušíme a obalíme v sypkej zmesy, pekne ho do neho pritlačíme. Naskladáme na plech a každý kúsok pokropíme lyžicou oleja. Vložíme do rúry vyhriatej na 210 stupňov a pečieme 20 minút. Po 20 minútach otočíme a pečieme nešte 5-10 minút. Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist