Pangasius s ementálom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Jún 2011 16:25

Ingrediencie

1 kg pangasiusa, 1 kelímok kyslej smotany, 2 lyžice plnotučnej horčice, soľ, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, olej, plátkový syr ementál

Postup

Pangasious rozmrazíme, poutierame do sucha, posolíme a na oleji prudko osmažíme z oboch strán. Pripravíme si marinádu zo smotany, horčice, korenia, soli a prelisovaného cesnaku. Plátky pangasia potrieme z oboch strán marinádou a preložíme ich do pekáča. Na vrch rozložíme plátky syra a potrieme zvyšnou marinádou. Pekáč vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Podávame s americkými zemiakmi.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist