Pangasius s ementálom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Jún 2011 16:25

Ingrediencie

1 kg pangasiusa, 1 kelímok kyslej smotany, 2 lyžice plnotučnej horčice, soľ, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, olej, plátkový syr ementál

Postup

Pangasious rozmrazíme, poutierame do sucha, posolíme a na oleji prudko osmažíme z oboch strán. Pripravíme si marinádu zo smotany, horčice, korenia, soli a prelisovaného cesnaku. Plátky pangasia potrieme z oboch strán marinádou a preložíme ich do pekáča. Na vrch rozložíme plátky syra a potrieme zvyšnou marinádou. Pekáč vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Podávame s americkými zemiakmi.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Čokoládové muffiny s višňami

Ingrediencie 250 g hladkej múky, 125 g cukru krupica,...

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist