Pangasius s ementálom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Jún 2011 16:25

Ingrediencie

1 kg pangasiusa, 1 kelímok kyslej smotany, 2 lyžice plnotučnej horčice, soľ, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, olej, plátkový syr ementál

Postup

Pangasious rozmrazíme, poutierame do sucha, posolíme a na oleji prudko osmažíme z oboch strán. Pripravíme si marinádu zo smotany, horčice, korenia, soli a prelisovaného cesnaku. Plátky pangasia potrieme z oboch strán marinádou a preložíme ich do pekáča. Na vrch rozložíme plátky syra a potrieme zvyšnou marinádou. Pekáč vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Podávame s americkými zemiakmi.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist