Prekladaný pangasius PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 10 Júl 2011 10:31

Ingrediencie

2 kg pangasiusa, 2 kg zemiakov, 2 cibule, korenie na ryby, soľ, mletá rasca, 125 g masla, strúhanka

Postup

Pekáč vymastíme, posypeme strúhankou a na spodok navrstvíme očistené a na kolieska nakrájané zemiaky. Na zemiaky položíme na kolieska nakrájanú cibuľu, plátky  pangasia, posolíme, okoreníme, posypeme rascou a rovnomerne rozložíme ďalšiu vrstvu nakrájaných zemiakov. Na zemiaky opäť položíme kolieska cibule,  plátky ryby, posolíme, okoreníme, posypeme rascou a ukončíme vrstvou nakrájaných zemiakov. Povrch opäť okoreníme. Na vrch narežeme plátky masla. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a upečieme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist