Pangasius s kyslou smotanou |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 17 September 2011 07:04 |
Ingrediencie 1 kg pangasius, 2 kg zemiakov, 2 kyslé smotany, 4 lyžičky plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, olej, 3 strúčiky cesnaku Postup V miske zmiešame smotanu, horčicu, prelisované cesnaky, soľ a korenie. Pekáč vymastíme olejom a na dno rozložíme na kolieska nakrájané očistené zemiaky, posolíme. Na zemiaky rozložíme plátky ryby, ktoré z oboch strán natrieme zmesou z kyslej smotany. Na vrch rozložíme poslednú vrstvu nakrájaných zemiakov, posolíme a okoreníme. Pečieme pri teplote 200 stupňov.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...