Pangasius s kyslou smotanou PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 17 September 2011 07:04

Ingrediencie

1 kg pangasius, 2 kg zemiakov, 2 kyslé smotany, 4 lyžičky plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, olej, 3 strúčiky cesnaku

Postup

V miske zmiešame smotanu, horčicu, prelisované cesnaky, soľ a korenie. Pekáč vymastíme olejom a na dno rozložíme na kolieska nakrájané očistené zemiaky, posolíme. Na zemiaky rozložíme plátky ryby, ktoré z oboch strán natrieme zmesou z kyslej smotany. Na vrch rozložíme poslednú vrstvu nakrájaných zemiakov, posolíme a okoreníme. Pečieme pri teplote 200 stupňov.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist