Pstruh na hubách PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 27 September 2011 14:28

Ingrediencie

2 pstruhy, 1 cibuľa, 250 g čerstvých húb, mleté čierne korenie, lyžica petržlenovej vňate, 100 g masla, soľ, šťava z 1/2 citróna

Postup

Pstruhy dobre očistíme, pokvapkáme šťavou z citróna, posolíme a necháme postáť. Huby očistíme, umyjeme,  pokrájame na plátky a udusíme na masle s jemne nakrájanou cibuľou. Počas dusenia posolíme, okoreníme a nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať.Touto plnkou naplníme pstruhy a zvyšnú plnku rozložíme v pekáči. Vrch pstruhov pokvapkáme rozpusteným maslom a pečieme pri teplote 190 stupňov. Podávame so zemiakmi a šalátom.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist