Pstruh na hubách PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 27 September 2011 14:28

Ingrediencie

2 pstruhy, 1 cibuľa, 250 g čerstvých húb, mleté čierne korenie, lyžica petržlenovej vňate, 100 g masla, soľ, šťava z 1/2 citróna

Postup

Pstruhy dobre očistíme, pokvapkáme šťavou z citróna, posolíme a necháme postáť. Huby očistíme, umyjeme,  pokrájame na plátky a udusíme na masle s jemne nakrájanou cibuľou. Počas dusenia posolíme, okoreníme a nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať.Touto plnkou naplníme pstruhy a zvyšnú plnku rozložíme v pekáči. Vrch pstruhov pokvapkáme rozpusteným maslom a pečieme pri teplote 190 stupňov. Podávame so zemiakmi a šalátom.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist