Pstruh na masle s mandľami |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 15 Október 2011 10:35 |
Ingrediencie 4 pstruhy, soľ, mletá rasca, hladká múka, maslo, olúpané posekané mandle, citrón Postup Ryby umyjeme, osušíme, z oboch strán i zvnútra osolíme, posypeme rascou a zľahka obalíme v múke. Do vnútra každého pstruha vložíme kúsok masla a naskladáme ich do maslom vymasteného pekáča. Na každú rybu ešte položíme plátok masla. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 210 stupňov a pečieme do zmäknutia cca 15 - 20 minút. Na panvici rozohrejeme lyžicu masla a opražíme na ňom mandle. Pstruhy na tanieri posypeme mandľami a ozdobíme citrónom. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...