Pstruh na masle s mandľami PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 15 Október 2011 10:35

Ingrediencie

4 pstruhy, soľ, mletá rasca, hladká múka, maslo, olúpané posekané mandle, citrón

Postup

Ryby umyjeme, osušíme, z oboch strán i zvnútra osolíme, posypeme rascou a zľahka obalíme v múke. Do vnútra každého pstruha vložíme kúsok masla a naskladáme ich do maslom vymasteného pekáča. Na každú rybu ešte položíme plátok masla. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 210 stupňov a pečieme do zmäknutia cca 15 - 20 minút. Na panvici rozohrejeme lyžicu masla a opražíme na ňom mandle. Pstruhy na tanieri posypeme mandľami a ozdobíme citrónom. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist