Pstruh na masle s mandľami PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 15 Október 2011 10:35

Ingrediencie

4 pstruhy, soľ, mletá rasca, hladká múka, maslo, olúpané posekané mandle, citrón

Postup

Ryby umyjeme, osušíme, z oboch strán i zvnútra osolíme, posypeme rascou a zľahka obalíme v múke. Do vnútra každého pstruha vložíme kúsok masla a naskladáme ich do maslom vymasteného pekáča. Na každú rybu ešte položíme plátok masla. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 210 stupňov a pečieme do zmäknutia cca 15 - 20 minút. Na panvici rozohrejeme lyžicu masla a opražíme na ňom mandle. Pstruhy na tanieri posypeme mandľami a ozdobíme citrónom. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist