Treska v parmazánu PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Február 2015 09:46

Ingrediencie

6 kusov filé z tresky, 3 krajce toustového chleba, 100 g parmazánu, hrsť byliniek (petržlenová vňať, bazalka), soľ, 6 lyžíc bieleho jogurtu, maslo

Postup

Z chleba odkrojíme kôrku a stred najemno nadrobíme. Pridáme nastrúhaný syr, najemno posekané bylinky a rukami dôkladne premiešame, ako keď robíme mrveničku. Filé (nerozmrazené) z oboch strán posolíme a naskladáme do pekáča potretého maslom.

Na každý kúsok ryby rozotrieme lyžicu jogurtu a zasypeme zmesou chleba, syra a byliniek. Na každú porciu položíme kúsok masla. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme cca 20 minút. Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi a zeleninou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist