Trenčiansky párok s fazuľou PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 08 Február 2020 07:23

Ingrediencie

300 g bielej fazule, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, vývar z kostí alebo z masoxu, 140 g paradajkového pretlaku, 6 nožičiek kvalitných párok, 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, cukor, olej

Postup

Fazuľu namočíme deň vopred do studenej vody. Druhý deň vodu zlejeme a vymeníme za vývar. Fazuľu uvaríme domäkka.

Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridáme papriku, pretlak a chvíľu restujeme. Vsypeme múku a po chvíli pretlak zalejeme vývarom z fazule. Povaríme 8-10 minút.

Pridáme scedené fazule a nakrájané párky na kolieska. Spoločne prehrejeme. Dochutíme soľou, korením a cukrom podľa chuti. Podávame s chlebom.

zdroj:www.toprecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Fešácky tvarohový koláč

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky hladkej múky, 1 prášok...

Česnekáče

Ingrediencie cesto: 500 ml mlieka, 42 droždia, 1...

Korenené pagáče

Ingrediencie 200 g špaldovej hladkej múky, 500 g...

Strúhaný gaštanový koláč

Ingrediencie cesto: 420 g polohrubej múky, 200 g...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist