Trenčiansky párok s fazuľou |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 08 Február 2020 07:23 |
Ingrediencie 300 g bielej fazule, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, vývar z kostí alebo z masoxu, 140 g paradajkového pretlaku, 6 nožičiek kvalitných párok, 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, cukor, olej Postup Fazuľu namočíme deň vopred do studenej vody. Druhý deň vodu zlejeme a vymeníme za vývar. Fazuľu uvaríme domäkka. Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridáme papriku, pretlak a chvíľu restujeme. Vsypeme múku a po chvíli pretlak zalejeme vývarom z fazule. Povaríme 8-10 minút. Pridáme scedené fazule a nakrájané párky na kolieska. Spoločne prehrejeme. Dochutíme soľou, korením a cukrom podľa chuti. Podávame s chlebom. zdroj:www.toprecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...