Hermelín na deke PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 02 Október 2011 18:10

Ingrediencie

4 veľké surové zemiaky, 2 rohlíky, 2 vajcia, mlieko, 3 strúčiky cesnaku, 100 g anglickej slaniny, 1/2 lyžičky majoránky, 1 lyžička soli, štipka mletého čierneho korenia, 2 hermelíny

Postup

Zemiaky nahrubo postrúhame, pridáme na kocky nakrájané a v mlieku namočené rohlíky, vajcia, prelisované cesnaky a na kocky nakrájanú slaninu. Zmes okoreníme a rozložíme  na vymastený a múkou vysypaný pekáč. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30 minút. Potom pekáč vyberieme, na vrch položíme na polovicu prekrojený hermelín (reznou stranou dole) a dopečieme cca 10 minút do jemného rozpustenia.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist