Hermelín s brusnicovou omáčkou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 01 Apríl 2012 14:35

Ingrediencie

hermelín podľa počtu stravníkov, olej, hladká múka, vajíčka, strúhanka, brusnicová omáčka

Postup

Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista. Pripravíme si brusnicovú omáčku.

Vyprážaný hermelín podávame s americkými zemiakmi alebo hranolkami preliaty brusnicovou omáčkou.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist