Hermelín s brusnicovou omáčkou |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 01 Apríl 2012 14:35 |
Ingrediencie hermelín podľa počtu stravníkov, olej, hladká múka, vajíčka, strúhanka, brusnicová omáčka Postup Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista. Pripravíme si brusnicovú omáčku. Vyprážaný hermelín podávame s americkými zemiakmi alebo hranolkami preliaty brusnicovou omáčkou.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...