Hermelín s brusnicovou omáčkou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 01 Apríl 2012 14:35

Ingrediencie

hermelín podľa počtu stravníkov, olej, hladká múka, vajíčka, strúhanka, brusnicová omáčka

Postup

Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista. Pripravíme si brusnicovú omáčku.

Vyprážaný hermelín podávame s americkými zemiakmi alebo hranolkami preliaty brusnicovou omáčkou.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist