Hermelín s brusnicovou omáčkou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 01 Apríl 2012 14:35

Ingrediencie

hermelín podľa počtu stravníkov, olej, hladká múka, vajíčka, strúhanka, brusnicová omáčka

Postup

Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista. Pripravíme si brusnicovú omáčku.

Vyprážaný hermelín podávame s americkými zemiakmi alebo hranolkami preliaty brusnicovou omáčkou.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist