Hermelín s brusnicovou omáčkou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 01 Apríl 2012 14:35

Ingrediencie

hermelín podľa počtu stravníkov, olej, hladká múka, vajíčka, strúhanka, brusnicová omáčka

Postup

Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista. Pripravíme si brusnicovú omáčku.

Vyprážaný hermelín podávame s americkými zemiakmi alebo hranolkami preliaty brusnicovou omáčkou.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

Pizza koláč

Ingrediencie 600 g hladkej múky, 1 kypriaci prášok...

Vianočka z formy podruhé

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist