Baránok s vaječným likérom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Apríl 2015 09:13

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 hrnček cukru krupica, 1 vanilkový cukor, 1 hrnček vaječného likéru, 0,5 hrnčeka oleja, 3 vajcia

Postup

Celé vajcia, obidva cukre, likér a olej vymiešame. Postupne vsypeme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vlejeme do vymastej a múkou vysypanej formy na barančeka a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. Skúšame špajlou. Vychladnutého barančeka ľubovoľne ozdobíme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kokosové rohlíčky

Ingrediencie 250 g strúhaného kokosu, 250 g práškového...

Pistáciové kolieska

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 120 g pistáciového...

Maslové vanilkové hviezdičky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškového...

Šľahačkové perníčky

Ingrediencie 500 g hladkej múky, 1 PL sódy bikarbóny,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist