Baránok s vaječným likérom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Apríl 2015 09:13

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 hrnček cukru krupica, 1 vanilkový cukor, 1 hrnček vaječného likéru, 0,5 hrnčeka oleja, 3 vajcia

Postup

Celé vajcia, obidva cukre, likér a olej vymiešame. Postupne vsypeme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vlejeme do vymastej a múkou vysypanej formy na barančeka a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. Skúšame špajlou. Vychladnutého barančeka ľubovoľne ozdobíme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist