Baránok s vaječným likérom |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 05 Apríl 2015 09:13 |
Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 hrnček cukru krupica, 1 vanilkový cukor, 1 hrnček vaječného likéru, 0,5 hrnčeka oleja, 3 vajcia Postup Celé vajcia, obidva cukre, likér a olej vymiešame. Postupne vsypeme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vlejeme do vymastej a múkou vysypanej formy na barančeka a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. Skúšame špajlou. Vychladnutého barančeka ľubovoľne ozdobíme.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...