Baránok s vaječným likérom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Apríl 2015 09:13

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 hrnček cukru krupica, 1 vanilkový cukor, 1 hrnček vaječného likéru, 0,5 hrnčeka oleja, 3 vajcia

Postup

Celé vajcia, obidva cukre, likér a olej vymiešame. Postupne vsypeme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vlejeme do vymastej a múkou vysypanej formy na barančeka a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. Skúšame špajlou. Vychladnutého barančeka ľubovoľne ozdobíme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist