Jablková nutela PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 September 2015 18:51

Ingrediencie

3 kg olúpaných, nakrájaných jabĺk bez jadrovníka, 1 kg kryštálového cukru, 200 g čokolády, 200 g holandského kakaa, 200 ml vody

Postup

Jablká na hrubo nastrúhame, zalejeme vodou, posypeme cukrom a varíme domäkka. Do horúcej zmesi pridáme na kúsky nakrájanú čokoládu a kakao, dobre premiešame. Hotovú zmes rozmixujeme a plníme do malých pohárov. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov.

Výborne  na plnenie do palaciniek, vaflí, potrietie koláča a pod.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist