Jablková nutela PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 September 2015 18:51

Ingrediencie

3 kg olúpaných, nakrájaných jabĺk bez jadrovníka, 1 kg kryštálového cukru, 200 g čokolády, 200 g holandského kakaa, 200 ml vody

Postup

Jablká na hrubo nastrúhame, zalejeme vodou, posypeme cukrom a varíme domäkka. Do horúcej zmesi pridáme na kúsky nakrájanú čokoládu a kakao, dobre premiešame. Hotovú zmes rozmixujeme a plníme do malých pohárov. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov.

Výborne  na plnenie do palaciniek, vaflí, potrietie koláča a pod.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist