Jablková nutela PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 September 2015 18:51

Ingrediencie

3 kg olúpaných, nakrájaných jabĺk bez jadrovníka, 1 kg kryštálového cukru, 200 g čokolády, 200 g holandského kakaa, 200 ml vody

Postup

Jablká na hrubo nastrúhame, zalejeme vodou, posypeme cukrom a varíme domäkka. Do horúcej zmesi pridáme na kúsky nakrájanú čokoládu a kakao, dobre premiešame. Hotovú zmes rozmixujeme a plníme do malých pohárov. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov.

Výborne  na plnenie do palaciniek, vaflí, potrietie koláča a pod.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist