Jablková nutela PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 September 2015 18:51

Ingrediencie

3 kg olúpaných, nakrájaných jabĺk bez jadrovníka, 1 kg kryštálového cukru, 200 g čokolády, 200 g holandského kakaa, 200 ml vody

Postup

Jablká na hrubo nastrúhame, zalejeme vodou, posypeme cukrom a varíme domäkka. Do horúcej zmesi pridáme na kúsky nakrájanú čokoládu a kakao, dobre premiešame. Hotovú zmes rozmixujeme a plníme do malých pohárov. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov.

Výborne  na plnenie do palaciniek, vaflí, potrietie koláča a pod.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist