Destská výživa s pudingom PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 03 Október 2016 12:07

Ingrediencie

5 kg očistených jabĺk, 2,5 l vody, 3 a 1/2 sáčka Zlatý klas, 2 vanilkové cukre, 500 g kryštálového cukru

Postup

Jabĺka očistíme, rozpolíme, vykrojíme jadrovník, pokrájame na menšie kúsky. Zalejeme vodou a varíme do zmäknutia. Z jabĺk odoberieme 600 ml šťavy, pridáme zlatý klas, vanilkový, kryštálový cukor a uvaríme hustý puding. Uvarený puding pridáme k jablkám, krátko povaríme a odstavíme. Všetko spolu rozmixujeme a nalejeme do fliaš. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist