Destská výživa s pudingom PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 03 Október 2016 12:07

Ingrediencie

5 kg očistených jabĺk, 2,5 l vody, 3 a 1/2 sáčka Zlatý klas, 2 vanilkové cukre, 500 g kryštálového cukru

Postup

Jabĺka očistíme, rozpolíme, vykrojíme jadrovník, pokrájame na menšie kúsky. Zalejeme vodou a varíme do zmäknutia. Z jabĺk odoberieme 600 ml šťavy, pridáme zlatý klas, vanilkový, kryštálový cukor a uvaríme hustý puding. Uvarený puding pridáme k jablkám, krátko povaríme a odstavíme. Všetko spolu rozmixujeme a nalejeme do fliaš. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist