Strúhané jablká PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:26

Ingrediencie

Jablká, cukor

Postup

Jablká umyjeme, očistíme od šupiek  a jaderníka. Nastrúhame na hrubom strúhadle, jemne vyžmýkame a natlačíme do fliaš. Na vrch dáme 2 lyžičky kryštálového cukru a fľašu uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

Je to výborný polotovar, ktorý využijeme, keď už nemáme čerstvé jablká. Na koláče, žemlovku a pod.

 



 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist