Strúhané jablká PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:26

Ingrediencie

Jablká, cukor

Postup

Jablká umyjeme, očistíme od šupiek  a jaderníka. Nastrúhame na hrubom strúhadle, jemne vyžmýkame a natlačíme do fliaš. Na vrch dáme 2 lyžičky kryštálového cukru a fľašu uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

Je to výborný polotovar, ktorý využijeme, keď už nemáme čerstvé jablká. Na koláče, žemlovku a pod.

 



 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist