Jablkový džem PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:36

Ingrediencie

3 kg olúpaných jabĺk, 1 kg kryštálového cukru, 500 ml pomarančového sirupu

Postup

Jablká očistíme, nastrúhame na hrubom strúhadle a dáme variť za občasného premiešania. Keď sa rozvaria pridáme cukor. Po rozpustení vlejeme sirup  a varíme približne 15 minút. Hneď po odstavení naplníme fľaštičky a uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 15 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist