Jablkový džem PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:36

Ingrediencie

3 kg olúpaných jabĺk, 1 kg kryštálového cukru, 500 ml pomarančového sirupu

Postup

Jablká očistíme, nastrúhame na hrubom strúhadle a dáme variť za občasného premiešania. Keď sa rozvaria pridáme cukor. Po rozpustení vlejeme sirup  a varíme približne 15 minút. Hneď po odstavení naplníme fľaštičky a uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 15 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist