Jablkový džem PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:36

Ingrediencie

3 kg olúpaných jabĺk, 1 kg kryštálového cukru, 500 ml pomarančového sirupu

Postup

Jablká očistíme, nastrúhame na hrubom strúhadle a dáme variť za občasného premiešania. Keď sa rozvaria pridáme cukor. Po rozpustení vlejeme sirup  a varíme približne 15 minút. Hneď po odstavení naplníme fľaštičky a uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 15 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist