Nakladané huby PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 18 Október 2009 16:10

Ingrediencie

huby, cibuľa, celé čierne korenie, celé nové korenie

Nálev : 2 l vody, 0,8 l octu, 300 g cukru, 30 g soli, 1 nakladač Deko - uvariť

Postup

Huby očistíme, nakrájame na menšie kúsky. Necháme zovrieť vodu, ktorú osolíme. Huby vsypeme do vody a na prudkom plameni ich varíme 5 minút. Penu zbierame. Po tomto huby scedíme a prudko ochladíme preplahnutím studenou vodou. Do každej flaštičky dáme kolieska cibule, 6 zrniek čierneho korenia, 3 zrnká nového korenia a do jednej štvrtiny vlejeme vychladený nálev. Po tomto vkladáme do fľaštičky huby približne 1 cm pod viečko a dolejeme nálev. Sterilizujeme 25 minút pri 100 stupňoch Celzia.

 

 

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist