Špargľa s cuketou a kuracím mäsom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 20 Apríl 2014 14:08

Ingrediencie

800 g cukety, 1 balík špargle, soľ, 200 g masla, 500 g kuracách pŕs, 3 lyžice oleja, mleté čierne korenie, 2 vajcia, petržlenová vňať

Postup

Cuketu ošúpeme a nakrájame na hrubšie kolieska. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a opekáme po 5 minútach z každej strany, osolíme a okoreníme. Odložíme do tepla. Vyšľaháme vajíčka a po kvapkách pridávame roztopené maslo. Omáčku ochutíme soľou a korením. Mäso nakrájame na pásiky. Na dno pekáča uložíme očistenú na nakrájanú špargľu, potom kuracie mäso a nakoniec cuketu. Zalejeme pripravenou omáčkou a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 20 minút. Podávame so zemiakovou kašou.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist