Karfiolový mozoček |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 18 Júl 2020 10:02 |
Ingrediencie 700 g karfiol, soľ, cibuľa, olej, 1 lyžička drvenej rasce, štipka mletého korenia, 8 vajec, trocha petržlenovej vňate Postup Karfiol na niekoľko minút namočíme do studenej vody, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka. Necháme odkvapkať a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame najemno, opražíme na oleji, pridáme karfiol, osolíme, opepríme, posypeme rascou a opražíme. Vajcia rozšľaháme so soľou, vlejeme do karfiolu a miešame pokiaľ sa nezrazia. Nakoniec posypeme vňaťou. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...