Karfiolový mozoček PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 18 Júl 2020 10:02

Ingrediencie

700 g karfiol, soľ, cibuľa, olej, 1 lyžička drvenej rasce, štipka mletého korenia, 8 vajec, trocha petržlenovej vňate

Postup

Karfiol na niekoľko minút namočíme do studenej vody, umyjeme a uvaríme v osolenej vode domäkka.

Necháme odkvapkať a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame najemno, opražíme na oleji, pridáme karfiol, osolíme, opepríme, posypeme rascou a opražíme.

Vajcia rozšľaháme so soľou, vlejeme do karfiolu a miešame pokiaľ sa nezrazia. Nakoniec posypeme vňaťou. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist