Zemiaková haruľa s bryndzou PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 November 2013 13:43

Ingrediencie

1 kg očistených zemiakov, soľ, 80 g hladkej múky, 250 g bryndze, masť

Postup

Olúpané zemiaky umyjeme, postrúhame nahrubo, pridáme soľ, múku a premiešame. Pekáč dobre vymastíme s masťou, rozotrieme naň pripravené zemiakové cesto, povrch posypeme bryndzou a v rúre vyhriatej na 190 stupňov upečieme do ružova. Podávame horúce s kyslým mliekom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Čokoládové muffiny s višňami

Ingrediencie 250 g hladkej múky, 125 g cukru krupica,...

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist