Zemiaková haruľa s bryndzou PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 November 2013 13:43

Ingrediencie

1 kg očistených zemiakov, soľ, 80 g hladkej múky, 250 g bryndze, masť

Postup

Olúpané zemiaky umyjeme, postrúhame nahrubo, pridáme soľ, múku a premiešame. Pekáč dobre vymastíme s masťou, rozotrieme naň pripravené zemiakové cesto, povrch posypeme bryndzou a v rúre vyhriatej na 190 stupňov upečieme do ružova. Podávame horúce s kyslým mliekom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist