Zemiaková haruľa s bryndzou PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 November 2013 13:43

Ingrediencie

1 kg očistených zemiakov, soľ, 80 g hladkej múky, 250 g bryndze, masť

Postup

Olúpané zemiaky umyjeme, postrúhame nahrubo, pridáme soľ, múku a premiešame. Pekáč dobre vymastíme s masťou, rozotrieme naň pripravené zemiakové cesto, povrch posypeme bryndzou a v rúre vyhriatej na 190 stupňov upečieme do ružova. Podávame horúce s kyslým mliekom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist