Zemiaková haruľa s bryndzou PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 November 2013 13:43

Ingrediencie

1 kg očistených zemiakov, soľ, 80 g hladkej múky, 250 g bryndze, masť

Postup

Olúpané zemiaky umyjeme, postrúhame nahrubo, pridáme soľ, múku a premiešame. Pekáč dobre vymastíme s masťou, rozotrieme naň pripravené zemiakové cesto, povrch posypeme bryndzou a v rúre vyhriatej na 190 stupňov upečieme do ružova. Podávame horúce s kyslým mliekom.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

Pizza koláč

Ingrediencie 600 g hladkej múky, 1 kypriaci prášok...

Vianočka z formy podruhé

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist