Cestoviny s kalerábom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 18 Február 2014 08:58

Ingrediencie

300 g ľubovoľných cestovín, 2 mladé kaleráby, soľ, mleté čierne korenie, cibuľa, olej

Postup

Cestoviny odvaríme v slanej vode klasickým spôsobom. Medzitým nahrubo nastrúhame očistený kaleráb. Na oleji osmažíme na malé kocky nakrájanú cibuľu, pridáme kaleráb, osolíme, okoreníme a spolu všetko orestujeme. Zalejeme cca 100 ml vody a necháme prejsť varom, a keď sa voda odparí zmiešame s uvarenými cestovinami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist