Zelerové hranolky PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 16 Marec 2014 19:09

Ingrediencie

1 celý zeler, olivový olej, soľ

Postup

Zeler ostrúhame a nakrájame ho na 1 cm hrubé plátky. Z každého plátu narežeme  hranolky. Na panvicu nalejeme dostatočné množstvo oleja. Olej posolíme a po nahriati vsypeme pripravené hranolky, ktoré smažíme cca 15 minút dozlatista.Výborná a zdravá príloha k mäsovým jedlám.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist