Šošovica na kyslo PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 23 Február 2020 07:37

Ingrediencie

250 g šošovice, 1 cibuľa, 100 ml sójovej smotany, cesnak, citrónová šťava, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Šošovicu opláchneme a namočíme minimálne na 2 hodiny do studenej vody, a až tak varíme domäkka.

Na panvici si dozlatista osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom k nej pridáme uvarenú, precedenú šošovicu a podlejeme trochou vody. Za občasného miešania pridáme sójovú smotanu, pretlačený cesnak a pár kvapiek citrónovej šťavy. Podávame so sójovým rohlíkom.

zdroj:www.Antónia Mačingová

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist