Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 23 Marec 2020 08:29

Ingrediencie

zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej smotany, 100 ml vody, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, soľ, citrónová šťava, med

Postup

Na osolenom olivovom oleji si osmažíme dozlata nakrájanú cibuľu. Do panvice vlejeme sójovú smotanu zmiešanú s vodou a chvíľu za stále miešania povaríme.

Kôpor opláchneme, nasekáme najemno a pridáme do omáčky. Dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a podľa chuti medom.

Podávame s opekanými zemiakmi.

zdroj: Antónia Mačingová


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist