Prezidentský guláš PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 06 Jún 2010 11:37

Ingrediencie

1 kg bravčového mäsa, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 lyžičky kari, 3 lyžičky mletej sladkej papriky, 3 lyžica solamylu, soľ, mleté čierne korenie, 2 kocky masoxu, 900 ml vody

Postup

Mäso nakrájame na kocky a zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom. Pridáme ostatné suroviny a všetko dobre premiešame. Vodu dáme až na koniec a dôkladne premiešame. Pekáč prekryjeme alobalom a vložíme do rúry vyhriatej na 240 stupňov. Guláš necháme v rúre 1,5 hodiny. Počas pečenia, nemiešame, nedochucujeme a alobal nedávame dole. Podávame s knedlíkom, haluškami, zemiakmi...

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist