Krkovička na prírodno PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Júl 2011 10:17

Ingrediencie

1,5 kg bravčovej krkovičky, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca

Postup

Mäso narežeme na hrubšie plátky, vyklepeme z oboch strán. Pripravené pláty osolíme, okoreníme a na oleji prudko osmažíme z oboch strán. Pod pokrievkou dusíme domäkka, do šťavy pridáme mletú rascu, podľa potreby podlejeme vodou. Podávame so  zemiakmi.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist