Kapusta s mäsom na pive PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Február 2012 14:51

Ingrediencie

1 hlávka  kapusty, 250 g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 1 údenú klobásu, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, 1 lyžica sójovej omáčky, 1/2 fľašky kečupu, 4 lyžice plnotučnej horčice, 500 ml piva

Postup

Kapustu a cibuľu nakrájame a navrstvíme ju na pekáč. Na kocky nakrájame mäso, údené mäso a klobásu, ktoré rozložíme na kapustu. Osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku, kečup, horčicu a všetko dôkladne premiešame. Nakoniec celý pekáč polejeme pivom. Prikryjeme alobalom a vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov na hodinu. Potom alobal zložíme a dopečieme cca 30 minút. Podávame so zemiakovou kašou alebo chlebom.

zdroj:www.mimibazar.sk

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist