Liptovské rezne PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 29 December 2012 19:05

Ingrediencie

800 g bravčového karé bez kosti, 250 g údeného syra, 1 vajce, 1 smotana na šľahanie, soľ, masť, mletá paprika

Postup

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a osolíme. Uložíme na masťou vymastený pekáč a posypeme ich strúhaným syrom. Vajce rozmiešame v smotane a lyžicou polejeme povrch syra. Syr poprášime paprikou a upečieme v rúre pri teplote 190 stupňov domäkka. Rezne podávame so zemiakovou kašou a môžeme pridať tatársku omáčku.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist