Čevabčiči PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:35

Ingrediencie

1,5 kg bravčového pliecka, soľ, mleté čierne korenie, 3 vajcia, 1 cibuľa,  1 hrnček strúhanky do masy, strúhanka na obaľovanie, olej

Postup

Umyté mäso pokrájame a zomelieme. K mäsu pridáme soľ, mleté čierne korenie, na jemno nakrájanú cibuľu a vajcia. Dôkladne premiešame. Zahustíme strúhankou. Z masy tvoríme valčeky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vysmážame v horúcom oleji. Hotové čevabčiči podávame s varenými zemiakmi, cibuľou a horčicou.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist