Rezne úplne inak PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 14 Február 2009 17:43

Ingrediencie

Bravčové rezne, vajcia podľa počtu rezňov, strúhanka, soľ, mleté čierne korenie, 1 číry bujón, 1/2 l vody, olej, 125 g masla

Postup

Rezne mierne osolíme, mierne opepríme. Naklepeme a obalíme v strúhanke. Potom obalíme vo vyšľahanom vajíčku . Medzitým uvaríme vývar z vody, bujóna, masla. Obalené rezne osmažíme v oleji. Osmažené rezne uložíme do pekáča, prelejeme bujónom a pečieme pri teplote 210 stupňov pokiaľ rezne nevsiaknu šťavu. Podávame so zemiakovou kašou.

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist