Mäso zapečené so syrom PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 14 Február 2009 17:54

Ingrediencie

750 g bravčového mäsa (stehno, krkovička...), 4 stredne veľké cibule, 300 g strúhaného syra, mleté čierne korenie, 2 kocky bujóna (masox, číry), 1 l vody

Postup

Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Rozložíme ho do pekáča, posypeme mletým čiernym korením (nesolíme!!). Na mäso poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a posypeme nastrúhaným syrom. V hrnci si rozvaríme v litru vody bujón a zalejeme pripravené mäso. Pečieme pri teplote 210 stupňov asi 1 1/2 hodiny. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

zdroj:www.mimibazar.cz

 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist