Restovaná pečeň PDF Tlačiť E-mail
Streda, 05 August 2009 12:35

Ingrediencie

1,5 kg bravčovej pečene, 2 veľké cibule, olej, mleté čierne korenie, majoránka,  drvená rasca, soľ, 1 lyžica hladkej múky

Postup

Pečeň umyjeme a narežeme na rezance.  Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibulu, pridáme pečeň a prudko z obidvoch strán opražíme. Pridáme mleté čierne korenie, majoránku, rascu, premiešame, plameň stíšime a dusíme asi pol hodinu  pod pokrievkou za občastného premiešania. Keď už máme šťavu skoro vydusenú, posypeme pečeň hladkou múkou, premiešame a zalejeme vodou tak, aby jemne zakryla pečeň. Varíme asi pol hodinu a po odstavení pečeň posolíme.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist