Naložené mäso PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 28 Január 2010 10:20

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa, 2 vajcia, 1 lyžica kečupu, 1 lyžička grilovacie korenie, 2 lyžičky solamylu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1/2 lyžičky kari, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, soľ, 3 strúčiky cesnaku

Postup

Mäso umyjeme, jemne naklepeme a posolíme. Zmiešame vajcia, kečup, korenie, solamyl, sójovú omáčku, kari, mleté čierne korenie, prelisované cesnaky  a dôkladne vymiešame. Mäso do tejto zmesi naložíme a necháme v chlade  24 hodín uležať. Druhý deň preložíme mäso do tukom vymasteného pekáča a pečieme pri teplote 200 stupňov.

zdroj:www.ajina-kucharka.wz.cz

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist