Bravčové s kapustou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 07 Marec 2010 11:49

Ingrediencie

600 g bravčového karé, 600 g sterilizovanej kapusty, 4 plátky prerastanej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, rasca, grilovacie korenie, olej, 1 cibuľa

Postup

Mäso nakrájame na rezne, osolíme, posypeme čiernym korením, grilovacím korením, rascou a prudko opečieme v panvici na oleji. Opečené mäso vyberieme a vo výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme sterilizovanú kapustu, posolíme, podlejeme trochou vody a podusíme. Na dno vymastenej zapekacej misy dáme plátky slaniny a podusenú kapustu s opečeným mäsom. Podlejeme trochou vody, vložíme do vyhriatej rúry na 190 stupňov a zapečieme. Podávame s knedlíkom.

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist