Pečené morčacie stehno PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 13 Jún 2013 11:28

Ingrediencie

morčacie stehná dolné, cesnak, 4 cibule, 200 g údenej prerastanej slaniny, soľ

Postup

Mäso si prešpikujeme strúčikmi cesnaku a na kúsky narezanou slaninou. Stehná posolíme a preložíme ich na vymastený  pekáč. Dookola mäsa naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a strúčiky cesnaku.  Podlejeme vodou a pečieme pri teplote 200 stupňov asi hodinu prikryté alobalom. V prípade potreby podlejeme vodou. Potom alobal odkryjeme a mäso dopečieme asi 1,5 hodiny.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist