Kokosový tunel Tlačiť
Nedeľa, 01 Júl 2012 08:23

Ingrediencie

500 g syru Mascarpone, 100 g práškového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 100 g kokosu, 200 g smotany na šľahanie, 1 želatinový stužovač

na ozdobu: šľahačka, drobné ovocie

Postup

Syr rozmiešame s cukrom a kokosom. Smotanu ušľaháme dotuha a vmiešame ho do kokosového syra. Stužovač rozmiešame v 100 ml vody a po častiach vmiešame pripravenú hmotu. Formu na srnčí chrbát (30 cm) vyložíme potravinárskou fóliou. Urovnáme do nej hmotu, prikryjeme ďalším kusom fólie a zaťažíme. Uložíme do chladničky, najlepšie do druhého dňa. Stuhnutý tunel vyklopíme a pred podávaním ozdobíme šľahačkou a drobným ovocím.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz